top of page

Velkommen til festival 10. juni!

Kom og bli med å få inspirasjon og påfyll gjennom øvelser fra Hakomi-metoden til hvordan å være mer tilstede med deg selv og i relasjon til andre. Temaet for festivalen er: "Egenomsorg som en etisk praksis"


Dagen være inndelt i fire ulike bolker. Du kan velge om du vil være med på hele dagen dag, halve dagen eller enkelte deler. Vi legger ut først dagsbilletter, og deretter åpner vi opp salget for bolk-billetter (ca to uker før). Vi anbefaler å være tidlig ute, da det er begrensede plasser. Se timeplanen for mer info om hver bolk (flere detaljer kommer!)


Du kan også melde deg på festival-åpningen som er online fredag kveld, 20.00-21.30 (Hakomi Weekend reset) som er gratis/donasjonsbasert. Da legger du til den billetten når du melder deg på.Pris og påmelding:

Vi opererer med tre ulike priskategorier. Og du velger din priskategori utefra hvor du anser deg selv økonomisk. Prissystemet er tillitsbasert, så vi kommer ikke til å kreve noen dokumentasjon og lignende. Det vil også være mulig å gi oss en ekstra donasjon senere, dersom du skulle ønske det.


Ta kontakt med oss på chaten på www.hakomi.no, dersom du skulle ha noen utfordringer eller spørsmål angående påmelding og betaling.

Vi tar kort og Vipps.


Priskategori 1:

En dag=250 kr

En bolk=75 kr


Velg billett under priskategori 1 om du er student, pensjonist, ufør, har dårligere råd for tiden pga strømpriser etc., eller er usikker på hva du vil gi (det er alltid mulig å donere mer senere dersom du ønsker)


Priskategori 2:

En dag= 500 kr

En bolk= 150 kr


Velg billett under priskategori 2 om du har normalinntekt (det er alltid mulig å donere mer senere dersom du ønsker)


Priskategori 3:

En dag= 750 kr

En bolk= 225 kr


Velg billett under priskategori 3 dersom du anser deg selv for å ha høy inntekt (det er også mulig å donere mer senere dersom du ønsker)


Språk: Norsk og Engelsk.


Praktisk:

  • Helsehuset iSenter ligger rett ved Glads vei trikkeholdeplass (gult hus). 5 min trikk fra Storo.

  • Gratis parkering utenfor.

  • Vi serverer kaffe/te, frukt og snacks underveis, og har lunsjpause mellom halv to og halv tre.

  • Du kan velge om du vil ta med matpakke eller gå på café i nærheten. Det er et bakeri i underetasjen, Food Truck med gresk mat, pizza og burger rett utenfor. Eventuelt kan man bestille fra Foodora/Wolt i den første pausen.

  • Arrangementet er rusfritt.
9 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page