top of page

Velkommen til Emotional Nourishment Festival i Desember!

Velkommen til en ny Emotional Nourishment Festival 2 og 3 desember. Denne gangen er temaet: "Grenser og Muligheter"
Å sette og kommunisere egne grenser handler mer om å bare si "Nei". En annen vanlig forestilling er også at jo mer man setter grenser, jo mer vil ens verden bli innskrenket, for eksempel på grunn av mulige avvisninger fra andre mennesker. Men å sette og kommunisere grenser kan faktisk åpne opp en ny verden med flere muligheter og evne til mer nærhet til seg selv og andre.

Grensesetting kan på ulike måter også være et svært aktuelt tema rundt juletider, så her har du en mulighet til å gi en miljøvennlig og bærekraftig presang til deg selv og andre.


Dagene vil være inndelt i fire ulike bolker. Du kan velge om du vil være med på hele helgen, en dag, halve dager eller enkelte deler. Vi legger ut først helg- og dagsbilletter, og deretter åpner vi opp salget for bolk-billetter (ca to uker før). Vi anbefaler å være tidlig ute, da det er begrensede plasser. Se timeplanen for mer info om hver bolk (flere detaljer kommer!)
Pris og påmelding:

Vi opererer med tre ulike priskategorier. Og du velger din priskategori utefra hvor du anser deg selv økonomisk. Prissystemet er tillitsbasert, så vi kommer ikke til å kreve noen dokumentasjon og lignende. Det vil også være mulig å gi oss en ekstra donasjon senere, dersom du skulle ønske det.


Ta kontakt med oss på chaten på www.hakomi.no, dersom du skulle ha noen utfordringer eller spørsmål angående påmelding og betaling.

Vi tar kort og Vipps.


Priskategori 1:

Hele helgen: 500 kr

En dag=300 kr

En bolk=80 kr


Velg billett under priskategori 1 om du er student, pensjonist, ufør, har dårligere råd for tiden pga strømpriser etc., eller er usikker på hva du vil gi (det er alltid mulig å donere mer senere dersom du ønsker)


Priskategori 2:

Hele helgen: 1000 kr

En dag=600 kr

En bolk= 170 kr


Velg billett under priskategori 2 om du har normalinntekt (det er alltid mulig å donere mer senere dersom du ønsker)


Priskategori 3:

Hele helgen: 1500 kr

En dag= 800 kr

En bolk= 250 kr


Velg billett under priskategori 3 dersom du anser deg selv for å ha høy inntekt (det er også mulig å donere mer senere dersom du ønsker)


Språk: Norsk og Engelsk.


Praktisk:

  • Helsehuset iSenter ligger rett ved Glads vei trikkeholdeplass (gult hus). 5 min trikk fra Storo.

  • Gratis parkering utenfor.

  • Vi serverer kaffe/te, frukt og snacks underveis, og har lunsjpause mellom halv to og halv tre.

  • Du kan velge om du vil ta med matpakke eller gå på café i nærheten. Det er et bakeri i underetasjen, Food Truck med gresk mat, pizza og burger rett utenfor. Eventuelt kan man bestille fra Foodora/Wolt i den første pausen.

  • Arrangementet er rusfritt.
23 views0 comments

コメント


bottom of page