top of page

Velkommen til Emotional Nourishment Festival !
Samfunnet har endelig åpnet opp igjen etter to lange pandemiår, og vi kan endelig møtes igjen. Men mye isolasjon og usikkerhet kan tære på både kropp og sjel. Kom og bli med å få inspirasjon og påfyll gjennom øvelser fra Hakomi-metoden til hvordan å være mer tilstede med deg selv og i relasjon til andre.


Hver dag vil være inndelt i fire ulike bolker. Du kan velge om du vil være med på hele helgen (Anbefales!), en dag, halve dager eller enkelte deler. Hver enkelt bolk har samme tema både lørdag og søndag, men det vil være forskjellige øvelser. Se timeplanen for mer info om hver bolk (flere detaljer kommer!)


Pris og påmelding:

Vi opererer med tre ulike priskategorier. Og du velger din priskategori utefra hvor du anser deg selv økonomisk. Prissystemet er tillitsbasert, så vi kommer ikke til å kreve noen dokumentasjon og lignende. Det vil også være mulig å gi oss en ekstra donasjon senere, dersom du skulle ønske det.


Vi setter pris på om du registrerer deg og betaler for billett før oppmøte. Men det er også mulig å møte opp og betale på stedet, så lenge man gjør dette før bolk 1 begynner eller i pausene.

Det vil være mulig å registrere seg underveis i helgen også.


Ta kontakt med oss på chaten på www.hakomi.no, dersom du skulle ha noen utfordringer eller spørsmål angående påmelding og betaling. Vi er tilgjengelig på chat og email hele fredag, og i pausene på lørdag og søndag, samt lørdag kveld.

Vi tar kort og Vipps.Priskategori 1: Hele helgen= 500 kr

En dag=250 kr

En bolk=70 kr


Velg billett under priskategori 1 om du er student, pensjonist, ufør, har dårligere råd for tiden pga strømpriser etc., eller er usikker på hva du vil gi (det er alltid mulig å donere mer senere dersom du ønsker)


Priskategori 2: Hele helgen= 1000 kr

En dag= 500 kr

En bolk= 130 kr


Velg billett under priskategori 2 om du har normalinntekt (det er alltid mulig å donere mer senere dersom du ønsker)


Priskategori 3: Hele helgen= 1500 kr

En dag= 750 kr

En bolk= 200 kr


Velg billett under priskategori 3 dersom du anser deg selv for å ha høy inntekt (det er også mulig å donere mer senere dersom du ønsker)


Språk: Norsk og Engelsk.


Praktisk:

  • Helsehuset iSenter ligger rett ved Glads vei trikkeholdeplass (gult hus). 5 min trikk fra Storo.

  • Gratis parkering utenfor.

  • Vi serverer kaffe/te, frukt og snacks underveis, og har lunsjpause mellom halv to og halv tre begge dager.

  • På lørdag kan du velge å bli med på lunsj (Indisk vegetar). Men da må du melde deg på innen kl 16.00 på fredag og kjøpe lunsj-billetten (90 kr). Klikk på denne linken for å se menyen, og skriv inn den retten du ønsker inn i påmeldingsskjemaet.

  • Du kan også velge å ta med matpakke eller gå på café i nærheten. Det er et bakeri i underetasjen som er åpent på lørdagen og en Food Truck med gresk mat som står utenfor begge dager, blant annet. Eventuelt kan man bestille fra Foodora/Wolt i den første pausen.

  • Arrangementet er rusfritt.

og dersom du ikke kan bli med oss i Oslo, kan du bli med online på den første bolken lørdag og søndag. Klikk på linkene under for mer info.

15 views0 comments

Comments


bottom of page