top of page

lør. 04. juni

|

Helsehuset iSenter

Emotional Nourishment Festival

Samfunnet har endelig åpnet opp igjen etter to lange pandemiår, og vi kan endelig møtes igjen. Men mye isolasjon og usikkerhet kan tære på både kropp og sjel. Kom og bli med å få påfyll gjennom øvelser fra Hakomi-metoden til hvordan å være mer tilstede med deg selv og i relasjon til andre.

Registration is closed
See other events
Emotional Nourishment Festival
Emotional Nourishment Festival

Tid og sted

04. juni 2022, 10:00 CEST – 05. juni 2022, 18:00 CEST

Helsehuset iSenter, Glads vei 20, 0489 Oslo, Norway

Deltakere

Om arrangementet

Samfunnet har endelig åpnet opp igjen etter to lange pandemiår, og vi kan endelig møtes igjen.  Men mye isolasjon og usikkerhet kan tære på både kropp og sjel. Kom og bli med å få inspirasjon og påfyll gjennom øvelser fra Hakomi-metoden til hvordan å være mer tilstede med deg selv og i relasjon til andre. 

Hver dag vil være inndelt i fire ulike bolker. Du kan velge om du vil være med på hele helgen (Anbefales!), en dag, halve dager eller enkelte deler. Hver enkelt bolk har samme tema både lørdag og søndag, men det vil være forskjellige øvelser. Se timeplanen for mer info om hver bolk (flere detaljer kommer!)

Pris og påmelding: 

Vi opererer med tre ulike priskategorier. Og du velger din priskategori utefra hvor du anser deg selv økonomisk. Prissystemet er tillitsbasert, så vi kommer ikke til å kreve noen dokumentasjon og lignende. Det vil også være mulig å gi oss en ekstra donasjon senere, dersom du skulle ønske det. 

Vi setter pris på om du  registrerer  deg og betaler for billett  før oppmøte. Men det er også mulig å møte opp og betale på stedet, så lenge man gjør dette før bolk 1 begynner eller i pausene.

Det vil være mulig å registrere seg underveis i helgen også.  

Ta kontakt med oss på chaten på www.hakomi.no, dersom du skulle ha noen utfordringer eller spørsmål angående påmelding og betaling.  Vi er tilgjengelig på chat og email hele fredag, og i pausene på lørdag og søndag, samt lørdag kveld. 

Vi tar kort, PayPal og Vipps. 

Priskategori 1: Hele helgen= 500 kr

                               En dag=250 kr 

                               En bolk=70 kr

Priskategori 2: Hele helgen= 1000 kr

                               En dag= 500 kr

                               En bolk= 125 kr

Priskategori 3: Hele helgen= 1500 kr

                               En dag= 750 kr

                               En bolk= 200 kr

Språk: Norsk og Engelsk. 

Praktisk:

 • Helsehuset iSenter ligger rett ved Glads vei trikkeholdeplass (gult hus). 5 min trikk fra Storo.
 • Gratis parkering utenfor. 
 • Vi serverer kaffe/te, frukt og snacks underveis, og har lunsjpause mellom halv to og halv tre begge dager. Du kan enten velge å ta med matpakke eller gå på café i nærheten. Det er et bakeri i underetasjen som er åpent på lørdagen og en Food Truck med gresk mat som står utenfor begge dager, blant annet. Eventuelt kan man bestille fra Foodora/Wolt i den første pausen. 
 • Arrangementet er rusfritt. 
This event has a group. You’re welcome to join the group once you register for the event.

Timeplan


 • 1 time 30 minutter

  Bolk 1: Relational Mindfulness (Relasjonell Mindfulness)


 • 30 minutter

  Pause

12 more items available

Tickets

 • Søndag, Priskategori 1

  Velg denne billetten om du vil være med kun på søndag og er student, pensjonist, ufør, har dårligere råd for tiden pga strømpriser etc., eller er usikker på hva du vil gi (det er alltid mulig å donere mer senere dersom du ønsker)

  kr 250,00
  Sale ended
 • Søndag, Priskategori 2

  Velg denne billetten om du vil være med på kun søndagen og anser deg selv for å ha normalinntekt (det er alltid mulig å donere mer senere dersom du ønsker)

  kr 500,00
  Sale ended
 • Søndag, Priskategori 3

  Velg denne billetten om du vil være med på kun Søndag og anser deg selv for å ha høy inntekt (det er også mulig å donere mer senere dersom du ønsker)

  kr 750,00
  Sale ended
 • En bolk, Priskategori 1

  Skriv i påmeldingsskjemaet hvilken bolk/bolker og dag/dager det gjelder. Eks. Vil være med en halv lørdag fra 12-16.00. Velg to stk av denne billetten, og marker lørdag og del 2 og 3 i påmeldingsskjemaet.

  kr 70,00
  Sale ended
 • En bolk, Priskategori 2

  Skriv i påmeldingsskjemaet hvilken bolk/bolker og dag det gjelder. Eks. Vil være med en halv lørdag fra 12-16.00. Velg to stk av denne billetten, og marker lørdag og del 2 og 3 i påmeldingsskjemaet.

  kr 125,00
  Sale ended
 • En bolk, Priskategori 3

  Skriv i påmeldingsskjemaet hvilken bolk/bolkerr og dag det gjelder. Eks. Vil være med en halv lørdag fra 12-16.00. Velg to stk av denne billetten, og marker lørdag og del 2 og 3 i påmeldingsskjemaet.

  kr 200,00
  Sale ended

Total

kr 0,00

Del arrangementet

bottom of page